Szakadó szárú popszegecsek

Az Avdel szakadó szárú popszegecseinek bő választéka a legkülönbözőbb anyagokat köti össze – vékony lemezeket és rideg műanyagokat egyaránt. Arra lettek kifejlesztve, hogy megfeleljenek a legmagasabb minőségi szabványoknak és ellenálljanak a legkeményebb követelményeknek is.

Szakadó szárú popszegecsek (non structural):

  • Avex®, Stavex®, Avinox®, Avibulb®

Nagy szilárdságú szakadó szárú popszegecsek (structural):

  • Avibulb® XT, Avinox® XT, Hemlok®, Monobolt®, Interlock®
Részletes információk kérésre.Tárazott vakszegecsek

Az Avdel® tárazott vakszegecsek lehetővé teszik Önnek szerelési költségeinek lényeges csökkentését: a rövid ütemidők növelik a termelékenységet, a rendszerből adódó megbízhatóság pedig minimalizálja az utómunkákat és más, minőséggel összefüggő költségeket. Az Avdel tárazott vakszegecsek a kis-, közepes- és nagy sorozatú gyártásban, valamint automatizált szerelési folyamatoknál alkalmazhatók.

Tárazott vakszegecsek:

  • Briv, Chobert, Neospeed, Rivscrew, Avsert, Avtronic, stb.

Részletes információk kérésre.Megmunkáló készülékek

Nagy teljesítményű készülékek egész sora áll rendelkezésre az Avdel® szakadó szárú- és tárazott vakszegecseinek megbízható és precíz feldolgozásához. A legújabb formatervezési- és fejlesztési technológia kombinációja egy stabil és hosszú életű konstrukcióval. A sorozat tartalmaz hidro-pneumatikus kézi készülékeket, egy akkus készüléket (szakadó szárú vakszegecsekhez), valamint teljesen automatikus vevői igényekhez alkalmazkodó nagy sorozatban gyártó berendezéseket.

Megmunkáló készülékek:

  • szakadó szárú popszegecsekhez: nGenesis sorozat (NG2, NG3, NG4) stb.
  • Tárazott szegecsekhez: 7530, 7537, stb.

Részletes információk kérésre.