Stihl FS460C Fűkasza

Bruttó ár: 285.900,- Ft

 

Nagyon erős, strapabíró motoros kasza. Szériában elektronikus motorvezérléssel (M-Tronic) és ErgoStart-tal. Erős, sűrű fűvel benőtt területek lenyírásához és fiatalos ápolásához.

A STIHL motoros kaszáknál különböző rezgéscsillapító elemek gondoskodnak az erőkímélő és kényelmes munkavégzésről. A négy ponton elhelyezett rezgéscsillapító elemek jelentősen csökkentik a gép kezelőjét érő káros rezgéseket.
A vágófejek cseréje rendkívül egyszerű a rögzíthető kitámasztó tüske segítségével. A tüske behelyezésekor a vágófej nem csúszik ki a kitámasztó furatból.
Az átlátszó üzemanyagtartály 0,75 l űrtartalommal biztosítja a hosszú munkavégzést, kevesebb tankolási szünettel. Az üzemanyagszint kívülről is könnyedén ellenőrizhető. A tartály egyszerűen feltölthető a könnyen hozzáférhető nagy betöltőnyíláson keresztül.
A leállításkapcsoló ellenőrzése az újraindításkor elmarad. A motor mindig indításra kész.
Könnyen hozzáférhető, hosszú csereperiódusú papírszűrő.Indítócsappantyú (M-Tronic)Zoom
Indítócsappantyú (M-Tronic)
M-Tronic motorvezéárléssel szerelt gépek esetén nem probléma a hideg vagy a meleg indítás. A meleg vagy hideg motor mindig ugyanúgy indul, egyetlen indító állás van az indítócsappantyún. A rendszer automatikusan felismeri, hogy hideg vagy meleg indításra van szükség és elektronikusan kalkulálja a pontos üzemanyag mennyiséget.
A STIHL új 2-MIX technológiájú kétütemű motor nagy teljesítményről és kiváló motoros erőről gondoskodik, emellett akár 20%-os üzemanyag-megtakarítást biztosít az azonos teljesítményű motorokhoz képest.
A teljesen elektronikus motorirányítás minden üzemállapotban szabályozza a gyújtás időpontját és az üzemanyag adagolását, méghozzá a külső körülmények, pl. a hőmérséklet, a tengerszint feletti magasság és az üzemanyag minőségének figyelembevételével. A motorirányítás folyamatosan biztosítja az optimális motorteljesítményt, az állandó magas fordulatszámot és a kiváló gyorsulást.

Téli üzemmód kapcsoló
Gyorsan és könnyen átállítható a téli-nyári állás egy retesz segítségével. Téli állásban a hideg levegő mellett meleg levegőt is beszív a henger környezetéből, megakadályozva a gázosító eljegesedését.

 

 

 

 

 

 

 

 

Stihl RM 545 benzinmotoros fűnyíró 43cm, 2,4kW, 163c,3

Bruttó ár: 184.900,- Ft

 


A kompakt, rendkívül erős kialakítású és nagy teljesítményű benzinmotoros fűnyíró gép közepes méretű füves területekhez tökéletes választás. 43 cm-es munkaszélesség, központi vágásmagasság-állítás, felhajtható fedelű, telítettségjelzővel ellátott 60 literes fűgyűjtő kosár.

Tulajdonságok

  • Fűgyűjtő kosár l: 60
  • Lökettérfogat cm³: 163
  • Max. lenyírható terület m²: 1.200
  • Motortípus: Series 650 EXi OHV
  • Munkaszélesség cm: 43
  • Névleges teljesítmény (kW/LE) rpm: 2.4 kW / 3.3 PS
  • Súly kg: 27
  • Üzemi fordulatszám (1/perc) rpm: 2.800
  • Vágásmagasság mm: 25-80
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

HECHT 7100SET benzines kapálógép szett

Bruttó ár: 403.900,- Ft


A HECHT 7100 SET tartalma:

HECHT 7100 KAPÁLÓGÉP

HECHT 57100 UTÁNFUTÓ

HECHT 57101 KORMÁNYRÚD

HECHT 007112 SEGÉDKEREKEK (2 darab)

HECHT 007101 KERÉKSÚLYÓK (2 db, 2x12kg)

A HECHT 7100 egy erős kapálógép, amit nagyobb méretű kertekbe ajánlunk.

Az erős, 208cm3-es, 5,5LE-s Hecht OHV motornak köszönhetően minden típusú talajhoz használható, munkaszélessége 104cm.

A gép 6 acél kapataggal, és nagy fém védőburkolattal van felszerelve, ami védelmet nyújt a szétrepülő tárgyak ellen.